Met de Facial treatment van OxyGeneo anti-aging krijg je een frisse stralende huid

OxyGeneo is een veilige microdermabrasie, zuurstoftherapie en fruitzuurbehandeling  anti-aging concept  in één!

Behandelingen ;

*OxyGeneo ~ Facial treatment;

Reiniging / Toner, gezichtsmassage, oneffenheden verwijderen, epileren van wenkbrauwen, OxyGeneo microdermabrasie, fruitzuurbehandeling en zuurstoftherapie, verzorgingsproduct incrémen korte massage.

€65,00

*Uitbreiding van alle behandelingen mogelijk, Bindweefselmassage / Cupping / lymfedrainage, verven van wimpers en wenkbrauwen.

~~~~~~~~

*OxyGeneo+ ~  Superfacial treatment ;

Reiniging / Toner, gezichtsmassage, oneffenheden verwijderen, epileren van wenkbrauwen, microdermabrasie, fruitzuurbehandeling en zuurstoftherapie, Ampul, verzorgingsproduct incrémen uitgebreide gelaatsmassage hals/decolleté.

€75,00

*Uitbreiding van alle behandelingen mogelijk, Bindweefselmassage / Cupping / lymfedrainage, verven van wimpers en wenkbrauwen.

~~~~~~~~

*Ultrasound ;

Reiniging, Ultrasound, Refresh masker, incrémen.

Combinatie van deze behandeling is onderling mogelijk.

€27,50

Informatie over de Ultrasound, lees verder op deze pagina.

~~~~~~~~

*Tripolar ;

Reiniging, Tripolar, Refresh masker, incrémen.

Combinatie van deze behandeling onderling mogelijk.

€45,00

Informatie over de Tripolar, lees verder op deze pagina.

~~~~~~~~

*OxyGeneo Facial treatment zuurstoftherapie in kuurverband (populaire optie) ;                           

bestaande uit 6  behandelingen €380,00   

*OxyGeneo+ Super Facial treatment zuurstoftherapie kuurverband;  

  bestaande uit 6  behandelingen  €440,00                                                                                    

~~~De OxyGeneo microdermabrasie, zuurstofbehandeling en chemische peeling is ook uit te breiden met bindweefselmassage~~

Populaire Schoonheidsbehandeling onder de B’ners dmv OxyGeneo+,

Fruitzuur behandelmethodes :

NeoBright™ gel Huidverheldering, is een innovatieve formule met ingrediënten van de hoogste kwaliteit om de huid te doen oplichten en te verzorgen. Deze zeer effectieve maar zachte formule verheldert de teint en verbetert gelijktijdig de huidtextuur. Het resultaat is een gebalanceerde, heldere en gezonde uitstraling.

De NeoRevive™ gel herdefinieert een gelaatsbehandeling volledig. De NeoRevive gel brengt helende en regenererende ingrediënten dieper in de huid en geeft de huid een gezonde en stralende teint door de huidbalans en textuur te verbeteren. De huid krijgt een frisse, gladde, stevige en jeugdige uitstraling.

Deze schoonheidsbehandeling is geschikt voor het gehele gelaat en alle huidtypen.

Oxygeneo foto kopie

 

 

 

 

OxyGeneo zuurstof behandeling met uitbreiding in 5 korte stappen uitgelegd,

  1. Exfoliatie Reinigen van de huid, Het verwijderen van dode huidcellen van de bovenste huidlaag de huid wordt gescrubd. Hierdoor kan de huid sneller de nieuwe werkzame ingrediënten opnemen. De speciale CapSugen exfolieert de huid op milde wijze. Rimpels vervagen en er treedt een sterke huidverbetering op.
  2. Infuse/ insluizen – de nieuwe huid kan nu beter de actieve werkstoffen van de fruitzuurpeeling in de huid opnemen. De gels zijn rijk aan actieve ingrediënten die dieper worden opgenomen door de gecombineerde actie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnen uit.
  3. Oxygenate/ zuurstof – het verhogen van de natuurlijke zuurstof voorziening van binnenuit. De CapSugen reageert met de toegepaste Gel waardoor er ontelbare koolstofdioxide belletjes tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Hierop reageert het lichaam door zuurstofrijk bloed naar het behandelgebied te sturen. Dit resulteert in onmiddellijke huidverbetering. Gezichtsmassage met een rijke crème en zonbeschermingsfactor spf 30/50.
  4. Tripollar/ 3e generatie RF – veiligste en plezierige manier van Radio frequentie,  rimpelreductie, lifting en huidverstrakking. Vooraf reinigen van de huid, na de behandeling een Refresh masker. Gezichtsmassage met een rijke crème en zonbeschermingsfactor spf 30/50.
  5. Ultrasound gezichtsbehandeling/ maximale opname van werkstoffen – verhoogt en verbeterd de opname van de actieve ingrediënten en vochtbalans van de huid, vernauwt poriën, verminderd couperose en reduceert wallen om de ogen. Verhoogt het celmetabolisme.  Info website OxyGeneo

 

 

 

 

Maak een afspraak met de professionele schoonheidsspecialiste in Den Haag – Segbroek/bomenbuurt,

tel: 06 36 11 68 53. Email kan ook, voetjesenhandjes@gmail.com

Ga naar de Tarieven voor deze weldadige schoonheidsbehandeling.

 

Microdermabrasie”  “Zuurstofbehandeling” “beauty behandelingen”  “gezichtsbehandelingen”   ” “OxyGeneo 3 in 1 SuperFacial  is Exfoliate, Infuse, Oxygenate Den Haag ’s Gravenhage